Εξοπλισμός


ΟΣΦΥΙΚΗ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΣΦΥΙΚΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΣΠΟΝΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

Πρωτοποριακή θεραπεία πιστοποιημένη επιστημονικά (FDA approve) για την αντιμετώπιση χρόνιων περιοριστικών παθήσεων που αφορούν την οσφύ (μέση) όπως οσφυαλγία ισχιαλγία, κήλες μεσοσπονδύλιων δίσκων, εκφυλιστικές σπονδυλοαρθροπάθειες- δισκοπάθειες, στενώσεις δίσκων, δισκίτιδες. Προσφέρει πλήρη ίαση, αποφυγή χειρουργείου σε πολύ μεγάλο ποσοστό, σύμφωνα με την εμπειρία μας αλλά και επιστημονικές εργασίες που υπερβαίνει το 87%.

διαβάστε περισσότερα ...

ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ

Μοναδική θεραπεία πιστοποιημένη επιστημονικά (FDA APROOVED) για αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων που αφορούν την αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης, όπως αυχενικές δισκοκήλες , στενώσεις δίσκων και αυχενική σπονδυλοαρθροπάθεια .

Άμεσα αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες.

διαβάστε περισσότερα ...

ΘΕΡΑΠΕΙΑ LASER

Για αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση, βελτίωση της νευρικής λειτουργίας και ταχεία επούλωση ιστών.ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Μεταφορά ενέργειας στους ιστούς σύμφωνα με μια μοναδική τεχνολογία.

Η μεταφορά ενέργειας με ραδιοσυχνότητες στην συχνότητα των 448 khz διεγείρει την ιστική ανάπλαση παρέχοντας μείωση φλεγμονής και πόνου έχοντας άριστο αποτέλεσμα σε οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, τενοντοπάθειες και οστεοαρθρίτιδες.


διαβάστε περισσότερα ...

ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΗΧΑ

Για μείωση του πόνου αναγέννησης ιστών, ιδανικό για τενοντίτιδες, ασβεστώματα και επίμονους πόνους στην περιοχή του ώμου, αγκώνα, γόνατος και πέλματος.

Βελτιώνει την ροή του αίματος και βοηθά στην αναπαραγωγή νέων κυττάρων.


διαβάστε περισσότερα ...